" ThaNk Y0u "



Hendak dijadikan cerita, ada seorang pemuda yang baru je pandai bercakap Inggeris. Perkataan yang dia tau plak seperti : ok never mind, thank you, one, two, three, four five, six, seven dan bye-bye .

Pada suatu hari pemuda ini bergegas hendak ke tempat kerjanya sebab terlewat, sambil membawa beberapa barang . sedang asyik dia berjalan laju tiba-tiba dia terlanggar seorang mat salleh. Habis jatuh barang yang dibawanya, mat salleh itu pun membantu pemuda itu mengambil barang-barangnya yang jatuh.


Pemuda : ( inilah peluangku untuk menguji kehebatanku berbahasa inggeris ) katanya dalam hati .
Mat salleh : Oh , I'm sorry


Pemuda : It's ok , never mind . Thank you .
Mat salleh : Thank you too .
Pemuda : ( hmm .. lepas two , mesti three ) thank you three .
Mat salleh : ( hairan ) what for?
Pemuda : ( four .. four hmm five ) thank you five.
Mat salleh : Are you sick?
Pemuda : ( alamak, lepas sick .. seven pas aku tak tau dah .. mesti mau cabut ) Sambil mengambil barangnya ... pemuda itu pun berteriak dari jauh .. Thank you seveeen! bye-bye . 
Mat salleh : ( bingung )


P/S : selamat gelak ! :D

SALAM LAWAK : fateeeeeeens :


daH baCe ? SuKe x ? LIKE + k0meN la seKaLi ^__^

4 comments:

idzanfashila said...

kahkahkah. :D

Mr.NS said...

huahuahuahuahua

LemonSusu Skyjuice said...

hahhahaaa..sengal lah..=="

Jom Baca : Cara mereject orang

kaizen said...

kahkahkah.. hahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

| bebudak comey n cute |

iklan sebentar :)