kami KAWAN :)

- K.A.W.A.N -


Date : 180811
Place : CS
Member : KCS1101E
From : UiTM Kampus Sungai Petani , Kedah



Assalamualaikum KAWAN ...
sorry x update blog bape ary ni ..
my Mr.Nuffnang pun dok majok dlm bape2 ari ni ..
down teruk nye my graph tu ..
#sigh .. :(
k la , nk citer sal ni sbnqnye ..
yg sal nuffnang tu arap2 la nnt nek blik .. xnk la tgk my nuffnang tu majok g ..
citer ni mula dia cmni .. cuba tgk dialog kami kt bwh ni :


ha , amacam ?
habis dah bace ? hmm , tu la bermula nye citer ..
aq pun mnympuk la bila depa decide nk wat mkn2 ni ..
hehe .. even aq cuma ex je kt klas tu ..
wat muka x malu la pulak ye .. :)
hehe .. pape pun depa sporting je beb ..
tu yg xase pape tu .. ha , sal nombor fon tu wat xtaw da la ..
saja je tu ..
emm , k k sambung blik ..
masa esok tu nk kuaq , punya susah la aq nk gtaw kta nk kuar jap ..
so , aq gtaw la nk g tgk duit kt atm jap ..
* xder duit pun , skit ja tggai .. haha .. shhh *
then lpas gtaw tu , aq pun kuaq la jap ngan abg aq ..
kuaq p CS ja pun coz depa nk jumpa kt sana ..
tapi aq kuaq lmbt ckit coz da trlmbt .. haha .. jnji dpt jumpa jap ..
aq juz jumpa depa but x buka pose skli pun ..
SORRY ye kawan !
so , jln2 je dulu teman depa p beli brg utk raya kot ..
aten jln2 ngan kwn yg slalu g kelas same2 tu je ..
em , depa ade yg tgk kasut la baju la tudung la mcm2 la .. hehe
yg budak2 laki p men boling .. amboi , smgt tol depa ni aih .. :)
smpai la kul 6:30ptg teman kn depa coz nk blik awal ckit td hujan lebat ...
* dum dum dum .. bunyi guruh la konon .. haha *
last sekali tmn depa g solat kt surau dlm CS tu .. xsmpt pun jumpa dak laki ..
segan gler kot nk jumpe ..
da la kenai pun jap je .. huu ~
tu je la kot ..
so , bila nk blik tu aq pesan la kt kwn suh kim slm kt kwn yg len2 tu ..
MAAF la ea kawan2 ku ..
n aq pun balik la ngan my bro .. hehe :)

- TAMAT -

P/S : tu la my cerita ye .. kami kuaq jln2 pd 180811 ari Khamis .. emm , sal gmbr sory la xde ..
* pssst , t aten nk amek la gmbq kt depa yg ada tu snyp2 nk ltk kt post ni .. hehe *
jgn marah ye KAWAN .. hope dpt jumpe korang lagi ye kawan .. wassalam .. 


" HOPE OUR FRIENDSHIP WILL NEVER END & DON'T FORGET ME ! "

SALAM SUKE : fateeeeeeens :

daH baCe ? SuKe x ? LIKE + k0meN la seKaLi ^__^

2 comments:

nurain said...

yunkkk...cs tu ape? hehehe.

aten's worLd said...

CS : Central Square & Computer Science

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

| bebudak comey n cute |

iklan sebentar :)