HAPPY GIVEAWAY by Si Budak Kurus


Salam semua & Selamat Pagy (!)
ha , time tgh duk BW ni , trnmpk la ade " GIVEAWAY " ni ..
xslh sye kali ke3 kot bwu masuk contest cmni ..
ha , korang nk tawu x hadiah dia ??
menarik taw ! KLIK SINI utk taw hadiah2 dia ..

But korang kena la join this contest dulu taw ..
Cara2 dia senang ja :
  1. Buat entry yg simple but WAJIB letak taw tajuk dia : Happy Giveaway by Si Budak Kurus .
  2. Letak banner cm kt atas tu kt entry anda & letakkan link tuan empunya contest kt banner tu taw !
  3. LIKE FanPAGE ni ( boleh copy aje ) : 
         : Si Budak Kurus
         : Ninie Azriena's diary
         : Blog Kerana Manisnya Epal
       : Yana : Life Story 
     
     4. If da siap tgglkn LINK KORANG kt fanpage ats ni / letak je kt komen tuan empunya blog contest ni !

P/S : klik kt banner tu utk tahu lbh lnjut ttg giveaway ni ye ! TQ

CEPAT CEPAT YE !

30 OGOS 2011 NI LAST TAW !

GUDLUCK YE  !!!!
WISH ME LUCK JUGAK K !!!

daH baCe ? SuKe x ? LIKE + k0meN la seKaLi ^__^

2 comments:

SiBudakKurus said...

thanks yer! penyertaan diterima!

aten's worLd said...

sama2 :)
TQ sbb dtrima jgax :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

| bebudak comey n cute |

iklan sebentar :)