" Jom Join Segmen Blogwalking Bersama Fatin "


Assalamualaikum & Hai semua kawan-kawan blogger :D
Korang sihat tak ari ni ? Ye la, mana nak taw kot-kot ade yg demam euro lagi ke.. hehe..
Hopefully semua sihat-sihat yew.. Amin~ 
eh, korang makan tak lagi tu? lau tak makan lagi, pi makan dulu bagi kenyang-kenyang.. Nanti sakit susah pulak kan.. Bukannya apa nak bagi korang ada tenaga sikit coz Fatin ada nak wat satu segmen ni.. Nanti kalau korang tak sihat, tak leh la join :(
Makan taw ! bagi sihat walafiat lagi pun tape.. hehe

Oke oke.. Ari ni & Insyaallah sepanjang minggu ni Fatin nak wat satu segmen ni :
" Jom Join Segmen Blogwalking Bersama Fatin "

| SEGMEN : 3 JULY 2012 -> 10 JULY 2012 |

Oke tak tajuk ni? hehe.. kira oke la tu..
Ha, bukan apa sebenaqnya bosan la..Sebab tu ingat nak wat segmen ni.. Lama tak wat dah :(

Nak JOIN tak SEGMEN ni?
Simple je segmen ni...
Kalau nak JOIN cer tengok CARA-CARA kt bawah ni :)


CARA-CARA atau SYARAT-SYARAT join segmen ni :
  1. Firstly, korang mestilah tempek BANNER segmen blogwalking ni.. Senang je, korang nampak kan banner kt atas tajuk ni sekali? Ha, amek je n tempek kt post segmen ni kt blog masing-masing..
  2. Secondly, dekat Post Title tu korang tulis ni " Jom Join Segmen Blogwalking Bersama Fatin ".
  3. Ketiganya, dekat segmen ni korang cerita la sikit-sikit tentang diri korang.. Ikut la kreativiti masing-masing ye.. Buh pi la tentang apa apa pun tentang korang.. Bukannye ape, dengan ini kita boleh kenal kwn-kwn blogger kita ni :)
  4. Pastu, sebelum terlupa dekat BANNER tu korang kena letak LINK ni : http://fateeeeeeensworld.blogspot.com/2012/07/jom-join-segmen-blogwalking-bersama.html ( copy paste je taw ).. Senang sikit orang lain pun boleh join & boleh la kita tambah kawan baru :)
  5. Tag la 2-3 kawan-kawan korang tu & pastikan diaorang pun tawu taw ! & PROMOTE la dekat group-group geng blogger kt fb tu :)
  6. Lastly, after korang dah tulis segmen ni, SILA TINGGALKAN LINK segmen korang ni dekat KOMEN kt bawah segmen ni kt blog saya ni taw ! ( senang saya nak BW sekali ) & FOLLOW blog kawan-kawan kita yg JOIN ni :)
KLIK & LIKE picture ni sekali :
-> KLIK SINI <-

( Gambar jumpa kt MR.GOOGLE je .. No 5 tu yg best.. hehe.. tekan tekan la ye kt nuffnang masing2 :D )

Apa tunggu lagi ?
JOM la JOIN !

Salam Sayang :
FATIN :)

daH baCe ? SuKe x ? LIKE + k0meN la seKaLi ^__^

1 comment:

cynta ieda said...

http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/awesome-giveaway-by-us.html mari join sini dear..banyak hadiah menarikk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

| bebudak comey n cute |

iklan sebentar :)