COOL BLOG ! ohsemmm~


Assalamualaikum semua :)
nampak kn LOGO kt atas tu ?
sepa la tak kenal kan ..
Sudah semestinya lah

COOLBLOG !
( sudah gaharu cendana pula, sudah tawu bertanya pula )
aisyeh.. berPERIBAHASA pulak ari ni :D


Saja ja tulis pasai ni ,
Bukannya apa, saya suka makan benda alah ni walaupun kadang kadang mahai..
kesah apa aku dgn harga, jnji dapat.. haha )

Nak taw pasaipa ?
( KLIK SINI dulu )

Ni jawapannya..
Setiap kali ataupun keluar ngan family ka kan, aku mesti nak benda ni..
Al maklumlah nak bagi tekak basah dengan benda benda sejuk ni .. Bukankah enak sekali makan sejuk sejuk ni.. Rasa mcm dok kt ais ja.. haha
Nasib baik la dok kt malaysia, lau dok luaq negara ku jdi beku pa.. haha

Oke oke.. Setakat la ni, ku dah penah minum & rasa 2 jenis ayaq COOLBLOG ja..
First time minum tu saja try amek COOLBLOG bandung  ..
Then, second time plak try amek COOLBLOG ABC..
( bukan ABC budak budak dok baca tu taw..hehe )


Tengok.. Baru try 2 jenis ja tapi eksyen mcm dah penah try semua tu.. haha
Mau tak nya, keluaq bukan selalu weyh..
Ingat sonang ke nak keluaq dengan keja.. Cuti pun mau gak rehat kt umah.. hehe
Sebab tu bru try 2 ja.. haha.. Tapi setakat la ni, 2-2 ni sodap aja aja yew :D
( bukan aja aja fighting taw.. >.< )

Eyh.. Tapi teringin ooo nak minum & kuaq ngan uchuk saye..
Tapi tak tercapai pulak sebab masing-masing busy :(
( bukan busy body taw ! )
Haih, bila la leh g same same.. hehe
( berangan seketika >.< )

Oke lah,
Setakat ini saja lah mau ceritanya..
Kalau mau rasa, kt sp ni boleh g kt CS ada la.. Lai lai lai :D

Semoga kita ketemu lagi.. tata :)
Assalamualaikum ~

~ DAFTAR di sini ~
CERITA la konon..
NFZ

daH baCe ? SuKe x ? LIKE + k0meN la seKaLi ^__^

1 comment:

cendol said...

wooohhh sedapnye..cendol pn suke cool blog ni..mase first tyme rase.oh!terpempan seketika..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

| bebudak comey n cute |

iklan sebentar :)