Apa itu zoShare.com ?


Assalamualaikum semua :)
Lama aih tak buka blog ni :( Rindu pun ada tapi tak ada masa + line LEMBAB !
Geram pun ada tapi sabaq ja la , kan bulan PUASA ni ..
Ha , sebut PUASA ni kan jap je nak masuk seminggu kita berpuasa .. Memang betoy la masa ni cepat berlalu macam roda yang berpusing lajunya .. hehe :D


Bila buka ja blog ni ternampak lah iklan zoShare.com ni ..
Saya pun saja saja la try buka tengok ada apa .. rupa rupanya gaya dia macam Mr.Nuffnang & Says.com pun ada ... ahahaha ..

Tapi yang ni bila SIGN UP ja teruih ada RM5.00 kt atas nuh ..
Korang tak percaya ??? TRY la dulu SIGN UP ..
Kalau malas nak wat akaun banyak banyak , yang ni SIGN UP boleh guna akaun Facebook kita sendiri ..
Tak gaduh nak ingat password + email banyak banyak dah kan ..
*macam saya wat la..haha :D

( Gambar : GOOGLE )

Ni pun saya saja try nak wat tengok macam mana even jarang bukak blog ni ..
Tak salah kot nak try .. hehe ..
Kawan kawan , apa tunggu lagi jom la DAFTAR sekarang !
Just klik LINK ni ja .. tak susah mana pun .. dah DAFTAR then just SHARE !
EASY kan :D

Salam RAMADHAN ,
NFZ ...

daH baCe ? SuKe x ? LIKE + k0meN la seKaLi ^__^

2 comments:

Just a Little Girl :) said...

Hai :) background sama dgn kita lah >< hahaha , anyway . Nice Entry . Do follow me back yeah ?

zulhilmi tempoyak said...

mn yg berbaloi lg..?? huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

| bebudak comey n cute |

iklan sebentar :)