FINAL EURO 2012 : SPAIN vs ITALY

Selamat pagi semua..
sat ja dah FINAL.. dah abis dah pun..

FINAL EURO 2012 ( 2 JULY 2012 ) :
SPAIN vs ITALY


opcoz la SPAIN mau kena menang kn... hehe
separuh masa pertama SPAIN bg msuk GOL dulu..
SILVA yg bg masuk dulu minit ke-14..
banyak kali gak la nk ada chance tu tpi bola tggi sgt..
( pndai komplen je taw kn..haha )
yeah.. SPAIN gol lagi minit ke-41 .. JORDI ALBA yg bg msuk GOL..

KEPUTUSAN SEPARUH MASA PERTAMA :
SPAIN vs ITALY
2 vs 0
* SPAIN WIN !
( rehat sebentar bersama KITKAT :D )

Separuh masa kedua pulak ceritanya mcm ni..
minit ke-84 satu lagi GOL masuk oleh TORRES :D
( caya la :D )
minit ke-88 satu lagi GOL masuk oleh JUAN MATA
( baru ja msuk :D )

*tambahan masa 3 minit ***
SPAIN vs ITALY = 4-0

FINAL JUARA EURO 2012 :

SPAIN !

( sekali lagi memegang PIALA EURO buat kali ke-2 berturut-turut )

( SPAIN the best team of EUROPE )


CREDIT story from,
MY SISTER :)
( sebab dia x tdoq..haha )

daH baCe ? SuKe x ? LIKE + k0meN la seKaLi ^__^

5 comments:

nana kamarul said...

Yayy~ GO SPAIN! I was so tired semalam tak larat nak tengok :( How sad. Hari ni macam menyesal gila pulak :(

c budak faten said...

yey...SPAIN mesti blh punya kn...kalah habis teruk italy..hehe..tapa, tgk la ulangan kt astro 825 :D

Phat said...

tahniah spain *dr fan italy yg kecewa

anif abdullah| AA said...

tak sia-sia sokong spain.wehooo~

c budak faten said...

@phat : makaseh :D jgn sedih sedih..hehe :)
@anif abdullah : yeah..btol tu..x sia sia sbb taw dah sepa menang..hehe :) spain always :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

| bebudak comey n cute |

iklan sebentar :)