RAYA 2013 :)



Assalamualaikum semua :)

SORRY lambat UPDATE pasal raya ...
Lagipun dah lama tak update kat blog saya ni ...
RINDU pun ade :)

Oke ,
RAYA tahun ni tak macam tahun-tahun lepas dah ...
Semenjak kerja baru ni memang susah nak dapat cuti almaklumlah kerja pun tak sampai setengah tahun ... Mana la ada " Annual Leave " lagi ... Nanti lama kerja baru ada :)
*sabar itu separuh daripada iman !

First time raya tahun ni dengan kawan-kawan kerja ...
Tapi best jugak sebab geng Front End semua pakai baju bertemakan Raya Aidilfitri tak kira bangsa dan agama pada 1 & 2 SYAWAL ... 
Itu yang bestnye :) Terasa macam beraya dengan family ja ...
1st experience jugak coz kawan-kawan kerja mai umah beraya and dapat pergi umah terbuka dengan kawan :)

*sorry ye coz tak semua ada kat sini :(

And 4 SYAWAL cuti ganti so beraya dengan family pulak :)
Ni gambo dia :

*my HAPPY family with 3 little hero :) 


GOT A GO !
See YOU Soon ~
Assalamualaikum :)

daH baCe ? SuKe x ? LIKE + k0meN la seKaLi ^__^

3 comments:

Iraz Irfan said...

blogwalking, niceblog =)

NoRfArAhiN said...

slamat ari raya! :) next year maybe sy pon mcm awak jugak. dpat cuti raya skjap je

c budak faten said...

iraz : thanks :) saya follow juga
nor: u too..slmt hari raya...hehe..yeke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

| bebudak comey n cute |

iklan sebentar :)