Tiba-Tiba Je Running Man ==,


Assalamualaikum n hye semua ...

Oke, sebenarnya sudah lama ingat nak tulis tajuk entry ni .. Tapi bila sibuk dengan kerja n takde masa nak tulis entry, so tertangguh la semua entry yg nak tulis ... Korang semua nampak kan gambar kat atas ni ? Konfirm korang dah tawu kan ... Oke, first sekali aku pun xtawu kenapa tiba-tiba je aku suka tengok rancangan Korea macam ni ... Aku start tengok pun time last behenti kerja dekat Coolblog ... Kalau tak berhenti lagi agaknya tak tengok lagi ape rancangan Korea semua ni ...

Start daripada situ la aku search kat Youtube and tengok rancangan Running Man dengan kak aku ... Seriously aku cakap memang lawak bila tengok Running Man ni ... Tak tahu kenapa geli hati sangat aku tengok ni ... Spontan je depa semua main ... And yang paling penting diaorang semua SPORTING ... Serius best kalau artis dekat Malaysia pun macam ni kan ...


Setiap episode dia semua best-best belaka ... Kalau tengok selalu memang tak larat nak gelak la especially bila tengok gelagat Lee Kwang Soo ... Tengok je muka dia gelak je aku ni .. haha :) Oke, mai aku nak perkenalkan setiap daripada mereka semua :)

1. Yoo Jae Suk as Pengacara a.k.a GRASSHOPPERS

2. Kim Jong Kook as Commander a.k.a TIGER

3. Lee Kwang Soo a.k.a BETRAYER & GIRAFFE

4. Song Ji Hyo as Ace a.k.a MONDAY COUPLE with Kang Gary

5. Kang Gary as Flat Gary a.k.a MONDAY COUPLE with Song Ji Hyo

6. HaHa as Haroro a.k.a PORORO

7. Ji Suk Jin as Big Nose Hyung a.k.a OLD BROTHER


Oke, itulah 7 orang dalam rancangan Running Man dan di antaranya ada penyanyi & pelakon ... Semua best-best belaka and ada gayanya yang tersendiri :) Best taw Running Man , kalau tak percaya tengoklah nanti ye di  web ni : http://runningmanengsub.com/ ...


SELAMAT MENONTON :)
See yaa~

daH baCe ? SuKe x ? LIKE + k0meN la seKaLi ^__^

2 comments:

fiza saiza said...

hahahaaa...memang suka tgk running man..if hari sabtu malam ahad sanggup berjaga tgk running man dari pukul 12.30malam sampai 4pagi kat channel 393...mereka semua mmg kelakar habis...hahahaaaahah

c budak faten said...

yeap...mmg best kan...rugi siapa x tgk..saya just tgk dkt website je...tpi best juga :) yg plg klkr " kwangvatar " hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

| bebudak comey n cute |

iklan sebentar :)