3 bulan "TAK DATANG" ==,


3 BULAN " x datang " ???? oh ... TIDAKkkkk ~
mampoih la macam ni ...
eh .. tapi kan ...
korang jgn igt lain pulak yew .. hehe ..
sebenarnye kn ...







ha .. ni yg btoinye ..

saya Cik Fatin dah lama dah x buka BLOG ni ..
korang mesti igt lain kn ..
btoi dak ?.. hehe :D

korang rindu x kt saye ?
rindu x ? rindu x ? rindu x ?
( bnyk pulak yg ditanye..hehe )
mesti korang tgk dah lama dah fatin x buat blogwalking n post out pasal citer kt GROUP-GROUP blog kt FB kn ? 

Fatin pun rindu jugak kt korang as kawan BLOGGER ..
tapi kn , nk wat cane , fatin sibuk ngan keje n si uchukwangi saye :D
x sempat dah nk tulis n post citer2 bawu mcm dulu gi ..
tmbh pulak LINE mengong skrg ni ..
hurghhhh -,-
tgk , kn dah 3 bulan + emmm , bape bulan yg dulu skip je ..
hehe ..
dulu boleh la dok tulis2 ..
( eh,habis la lappy klau aku tulis ngan pen :P )

emm , dah lama x buka ni jd "perak" pulak tgk blog tukaq jd len ..
haha ..
ketinggalan zaman betol ..
hieuwww :D

oke oke .. cukup takat ni dulu ..
nnt kiter citer lain ye dop =)
papai popoi :D

Assalamualaikum ..
Copyright© by Cik Nurfatin Zulaikha :)

daH baCe ? SuKe x ? LIKE + k0meN la seKaLi ^__^

2 comments:

ezyra daniel said...

welcome back dear hehehe

c budak faten said...

hehe..thanks dear :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

| bebudak comey n cute |

iklan sebentar :)